daily stuff · indonesia · Uncategorized

Nostalgia ala Facebook

"and, oh! what beautiful years were these.. when our hearts clung each to each; when life was filled and our senses thrilled.. in the first paint dawn of speech, thus life by life and love by love, we passed through the cycles strange. and breath by breath and death by death, we followed the chain… Continue reading Nostalgia ala Facebook

daily stuff · indonesia · recipes · Uncategorized

Resep Crispy Chicken Strips

Beberapa waktu lalu saya baru aja lihat postingan yang di share temen saya di facebook. Post yang di share adalah resep "Fried Chicken ala KFC". Saya iseng banget nulis komen di situ dan bilang kalo saya punya resep yang lebih simpel hahaha (ini memang bener sik hehe). Nah, berhubung dapet rikues spesial, saya mau tulis… Continue reading Resep Crispy Chicken Strips

daily stuff · holiday · Holland · indonesia · Uncategorized

December, Winter, Holland Tradition, Holiday!

"How did it get so late so soon? Its night before its afternoon. December is here before its June. My goodnes how the time has flewn. How did it get so late so soon?" - Dr. Seuss Agak terlambat memang si ya untuk nulis ini, but I will do it anyway. Better late than not… Continue reading December, Winter, Holland Tradition, Holiday!

Uncategorized

About lipstick (GC Hydra Matte liquid lipstick)

Udah beberapa kali saya liat di facebook page nya temen, penasaran banget sama lipstick yang dipake dia karna teksturnya keren, ga glossy alias matte, dan warna nya ngeblend banget sama bibir nya (mungkin juga karna memang orangnya cantik ya :p) Akhirnya nemu juga merek lipstick yang dia pake. Setelah itu langsung deh browsing (karna mereknya… Continue reading About lipstick (GC Hydra Matte liquid lipstick)